Ons motto

Bij Dimehouse kun jij voor een dubbeltje op de eerste rang zitten!
Bij Dimehouse Outlet voor een stuiver!

Wie zijn wij?

Dimehouse outlet is een onderdeel van de Vince Group. De outlet is opgericht in het jaar 2016 wat voorheen de Vince outlet heette. In 2018 hebben wij besloten om de naam te veranderen in Dimehouse outlet.

Dimehouse outlet komt voort vanuit www.dimehouse.nl. Producten vanuit de webshop worden geretourneerd, of komen terug met een onbekende redenen. Graag geven wij onze artikelen een tweede kans. Niet alleen de producten van Dimehouse komen bij ons retour, maar ook vanuit de webshops Livin24 en Furnwise. Laat je vooral verassen door de vele keuze!

Waarom komen producten retour?

In onze online webshop kun je je producten retourneren. Het kan voorkomen dat het artikel niet helemaal naar wens is bij binnenkomst of dat er een kleine schade op zit door transsport. De klant mag altijd zijn/haar pakket retourneren zonder reden. Wij denken milieubewust door deze artikelen niet meer te herpakken en opnieuw op te sturen naar de klant. Wij geven ze graag een tweede kans in onze outlet.

Waarom zijn onze prijzen zo scherp?

Geretourneerde producten bieden wij zeer scherp aan om verschillende redenen. Tachtig procent van de gevallen hebben een mankement. Hier praten we over verschillende mankementen zoals een kras op het hout, metaal, leder of stof. Een fauteuil wat een wiebelende poot kan hebben of een kast waarvan het plankje niet helemaal recht is. Deze producten kunnen wij niet meer als nieuw verkopen en gaan daarom weg voor een te gekke outlet prijs.

Let op: prijzen zijn nooit hetzelfde! Dit verschilt altijd. Wij kijken altijd het gehele product na voordat wij hier een prijs aangegeven wordt.

Huisregels

Graag stellen wij onze huisregels aan jullie voor

  • Ruilen of retourneren van je outlet product is niet mogelijk
  • Wij geven geen garantie op producten die in de outlet staan
  • Ontbrekende onderdelen dien je zelf aan te schaffen
  • Wij verzenden geen outlet producten
  • Je dient je aankoop direct mee te nemen.
  • Reserveren is enkel mogelijk bij betaling (alsnog dien je het artikel dezelfde dag af te halen)
  • Bij ons kun je winkelen zonder afspraak!

Betalingen

Bij ons kun je betalen via verschillende manieren. Je kunt betaling met de pin maar ook kun je contant afrekenen. Heb jij een artikel gezien op onze Facebook pagina en wil je hem graag reserveren? Dat kan! Wij zorgen dat jij voor de reservering een betaal link ontvangt, hiermee kan de betaling worden voldaan.